Tenim la gran sort d’estar al costat d’una ciutat com Barcelona que, any rere any, mostra cada vegada més compromís amb la sostenibilitat de la ciutat. Una de les formes amb què ho manifesta és la implicació i motivació que mostra davant de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport normalitzat dins la ciutat. Per tant, estem molt contents de tenir cada vegada més infraestructures per practicar activitats de forma sostenible: hi ha més de 1.000 km de vies especialment adequades per a la circulació de bicicletes repartits en zones 30, carrers pacificats i carrils bici, que tal com s’explica en aquest article de l’Ajuntament de Barcelona, s’han ampliat fins a un 72% en els últims 3 anys.

El que és evident, és que utilitzar la bicicleta com a mitjà de transport per la gran ciutat o l’àrea metropolitana et portarà molts beneficis! Així doncs, a més a més de contribuir en la reducció d’emissió de gasos a l’atmosfera, també et comportarà uns grans beneficis en l’àmbit personal i de salut:

Suposa un gran estalvi econòmic.

Utilitzant la bicicleta ajudes a la preservació del medi ambient.

Exercitar-se amb la bicicleta ajuda a reduir els nivells d’estrès.

També enforteix i tonifica el teu cos.

Millora el sistema immunològic.

Et dóna l’oportunitat de descobrir llocs únics.

Per on pots anar en bicicleta?

En aquest mapa interactiu que et mostrem a baix (també tel pots descarregar en format PDF), podràs veure tots els carrils bici que hi ha a la ciutat de Barcelona. Però no només això. Si actives altres opcions del mapa, podràs veure els carrils bici que estan en construcció, les rondes verdes, zones 30, vies “ciclables”, punts d’ancoratge i, fins i tot, aparcament amb places per les bicicletes! No és una eina genial? Ja pots agafar la bicicleta i posar-te en marxa pels carrers de Barcelona!

A més a més, ens agradaria recordar-te que dins l’Alberg Centre Esplai tenim servei de lloguer de bicicletes per si, en canvi, prefereixes fer un passeig pel Delta del Llobregat i practicar Birdwatching!

També et deixem al teu abast aquestes indicacions que t’ajudaran a saber quines són les normes a l’hora de portar bicicleta per Barcelona! És molt important complir-les per tal que hi hagi una bona seguretat a les vies i carrers de la ciutat.

Sabem que si vens de visita a Barcelona, és més que probable que no només utilitzis la bicicleta com a mètode de transport, per això també t’hem preparat una guia completa del transport públic de Barcelona. D’aquesta manera podràs consultar quin tipus de transport et convindrà utilitzar segons el teu itinerari!

Reserva ara!

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

L’alberg Centre Esplai ens ajuda a complir amb la nostra missió educativa, social i ambiental.

Coneix Fundesplai