Avui en dia tots estem al corrent de la importància que té ser conscients de la problemàtica mediambiental que tenim al nostre planeta i, per això, tenim l’obligació de buscar alternatives per a totes aquelles accions que encara fem i que generen emissions perjudicials. En quant a l’ús del transport públic, hem de dir que es tracta d’una alternativa per aquest problema que cada cop és més latent a tots els països del món.

És per aquesta raó, i per cobrir també la necessitat de totes aquelles persones que veniu a passar les vacances a Barcelona i voleu moure-us d’una forma sostenible, que des de l’Alberg Centre Esplai hem creat aquesta guia del Transport Públic de Barcelona, així cobrint els serveis que ofereixen els busos, el metro, el tren i la bicicleta. Esperem que aquesta guia un ajudi a fer un pas endavant en el camí de la sostenibilitat!

¡Reserva Ahora!

Somos Fundesplai

Somos una entidad sin ánimo de lucro que trabaja desde hace más de 45 años en favor de la educación y la felicidad de los niños y niñas, la equidad, la inclusión social, la protección de la naturaleza y el desarrollo del Tercer Sector.

El Albergue Centre Esplai nos ayuda a cumplir con nuestra misión educativa, social y ambiental.

Conoce Fundesplai