El Birdwatching és una pràctica que consisteix en l’observació i l’estudi de les aus en un lloc determinat.

Des de l’Alberg Centre Esplai t’animem a que visitis un dels emplaçaments que tenim més a prop i que és ideal perquè puguis dur a terme aquesta pràctica: El Delta de Llobregat! Aquest Delta es situa al Baix Llobregat i comprèn els municipis d’El Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels. Està format per diverses maresmes, llacunes, pinedes, dunes i platges. Es considera una de les zones humides més importants de Catalunya on conviuen un total de 423 espècies observades.

El Delta del Llobregat és la tercera Zona Humida més important de Catalunya i els seus espais naturals formen part de la Xarxa Natura 2000 com a Zona d’Especial Protecció per a les Aus (ZEPA). Així doncs, en aquest complex natural podem trobar una gran quantitat d’espècies d’aus (a més d’altres animals) que tenen el Delta com a un punt estratègic per a les seves migracions entre l’Àfrica i Europa.

És un gran privilegi tenir un espai natural d’aquestes característiques al costat de casa! L’hem de valorar i cuidar.

[icon name=”binoculars” class=”” unprefixed_class=””] Grab some binoculars, a camera to capture the moments, and tiptoe along with us on this great adventure through Llobregat Delta!

Si t’ha agradat la idea d’anar a practicar birdwatching al Delta del Llobregat et recomanem que primer t’informis sobre la fauna i la vegetació que hi pots trobar. També tenim preparat un itinerari que encaixarà perfectament amb les teves necessitats!

Informació de Servei del Delta

Parc Natural del Delta del Llobregat Consorci Delta del Llobregat

Av. Onze de Setembre, 73 – 75 El Prat de Llobregat, 08820

Telèfon: 93 479 32 01

www.deltallobregat.cat

Book now

We are Fundesplai

We are a non-profit organisation that has been working on behalf of education and happiness for children, equality, social inclusion, protecting the environment and developing the tertiary sector for over 45 years.

The Centre Esplai Hostel works with us on our educative, social and environmental tasks.

Find out more about Fundesplai